Wednesday, July 18, 2012

Down here

Olen hetkel, täna vähemalt, Blaqk Audio lainel. Nädalavahetusel aga oli teistmoodi laine. Nimelt muretsesin endale pisikese kruvikeerajakomplekti, et reede õhtul senine voodipõhi lahti kruvida, tolmust puhtakse pühkida ja kapi taha panna (hetkeks vähemalt, kuni uue kodu leiab). Ülejäänud õhtul möödus Lindsey juures miski eriliselt halba chick flicki, roosa veini ja jutulobaga. Laupäeva hommikul toodi uus voodiraam ja see oli vaja tollesama kruvikeerajaga siis kokku kruvida. Miskipärast ei sobinud mõned kruvid üleüldse olemasolevate aukudega, seega pidi need ise tekitama. Soovisin endale tol hetkel üht korralikku Black&Deckerit. Raami sain töökaaslase kaudu tasuta ja kohale tõi meie igahommikuise juur- ja puuviljavedaja kaubik, kah pindi hinnaga.


Õhtul sai kummikommidega uues mittekriuksuvas voodis lesida ja raamatut lugeda.


Ja kuna kahel töökaaslasel oli kahel järjestikusel päeval sünnipäev, siis mõtlesin, et küpsetaks vahelduseks taas midagi. Pikalt mõtlemata suundusin kodus esimest korda tehtud, proovitud ja suurepäraselt välja kukkunud rabarberi-maasikakoogi juurde. Kuigi kodus sain rabarberid aiast ja moos ise keedetud ning vahukoorele lisaks kohupiim, kukkus seekordne versioon purgirabarberite ja toorjuustuga ka sama hästi välja.


Muus osas - pean uuesti korterikaaslast otsima hakkama, sest praegune kolib tagasi Londonisse. Juhhei...ma nii lootsin sellega sel suvel mitte tegeleda.


No comments:

Post a Comment